Eepuhti kulkee vierelläsi

Eepuhti on yhden naisen palveluyritys, joka toimii raskauden ja synnytyksen asiantuntijana ja tarjoaa kotihoitoa tukea vaativiin elämäntilanteisiin.

Eepuhti kulkee raskaana olevien sekä heidän perheidensä matkassa järjestämällä yksilö- ja ryhmämuotoista synnytys- ja perhevalmennusta. Eepuhdin osaaminen perustuu 15 vuoden työuraan kätilönä sekä kokemukseen tukihenkilönä toimimisesta raskauden, synnytyksen ja pikkulapsivaiheen aikana. Neljän lapsen äitinä Eepu tuntee perheiden tuen tarpeita raskausajasta aina täysi-ikäisyyteen saakka.

Kotihoitoa tarjoavana toimijana yrityksen lähtökohta on asiakaslähtöisesti yhdistää sekä sairaanhoidolliset että muut tukipalvelut joustavaksi kokonaisuudeksi. Tämän tarkoituksena on mahdollistaa omannäköinen ja laadukas elämä kaikenlaisissa elämäntilanteissa.

Sairaanhoidollinen osaaminen yhdistettynä empaattiseen, tehokkaaseen ja huolehtivaan asenteeseen muodostaa vahvan pohjan palvelukokonaisuudelle, jossa asiakas voi luottaa saavansa kaiken tarvitsemansa tuen samalta henkilöltä.

Luotettavaa lastenhoitoa. Ei haittaa, vaikka lapset olisivat sairaita tai heitä olisi useampia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *