Eepu

Eepuhti, Eepu

Kätilö, Sairaanhoitaja, Yrittäjä, 4 lapsen äiti, Maratoonari

 

Eepu/Eeva-Liisa Hotakainen

Aloitin työurani koulun ohella opettaen pianonsoittoa ja lasten muskariryhmiä sekä tekemällä kanttorin sijaisuuksia. Lukion jälkeen lähdin muutamaksi vuodeksi mieheni kanssa Norjaan, Båtsfjordiin. Norjassa työskentelin kalatehtaalla fileroiden kalaa urakkapalkalla. Suomeen palattuani aloitin opiskelun ja sen ohessa työskentelin useissa eri ravintoloissa ja hoidin lapsia.

Olen työskennellyt Tampereen yliopistollisessa sairaalassa jo ennen valmistumistani 2003 ja valmistumiseni jälkeen naistentautien vuodesosastolla, synnyttäneiden vierihoito-osastolla, raskaana olevien osastolla sekä synnytyssalissa. Synnytyssalissa olen työskennellyt vuodesta 2005 ja sieltä otan kaikki rakkaiden työkavereiden neuvot, kehotukset ja kannattelut vuosien varrelta mukaani.

Perheeseeni kuuluu puolisoni lisäksi neljä lasta ja kaksi pientä koiraa. Elämämme on vilkasta lapsiperhearkea, kaikkien töiden/koulujen ja harrastusten yhteensovittamista.

Nykytermien mukaan harrastan kotoilua, lasten kanssa puuhastelua ja paljon urheilua. Urheilu pitää mielen virkeänä. Lähimpinä sydäntäni ovat maratonjuoksut, salibandy, sulkapallo ja kuntosali.

Olen sosiaalinen ja iloinen tekijänainen – ja ennen kaikkea kätilö!